În cantonamentul de la Codlea, trei amicale pentru Performanța Ighiu | Adrian Lăcătuș a ajuns sub comanda lui Manea, se speră în legitimarea camerunezului Tebo

Performanța Ighiu, cea mai bine plasată dintre divizionarele terțe la mijlocul stagiunii este singura competitoare din Alba ce efectuează în această iarnă un cantonament centralizat în afara județului.

Echipa condusă de Mihai Manea și Raul Oargă se pregătește la Codlea, o locație deja tradițională, timp de o săptămână, ritmul antrenamentelor fiind de două în fiecare zi. În această perioadă sunt prevăzute și trei jocuri de verificare, ACSM Codlea (locul cinci la finele turului în Liga a IV-a Brașov, în această după-amiază), cu Olimpic Zărnești – locul trei în al patrulea eșalon brașovean (joi, 15 februarie, ora 15.30) și Inter Tărlungeni – poziția a șaptea în ierarhia turului Ligii a 4-a Brașov (sâmbătă, 17 februarie, ora 10.30). Efectivul anunțat inițial a suferit anumite modificări, asta întrucât din diverse motive (accidentări, probleme de serviciu), trei dintre jucători, Circov, Cl. Oara și Potopea, nu eu efectuat deplasarea. Însă, în stagiul montan a ajuns singura achiziție a iernii, mijlocașul Adrian Lăcătuș (Transalpina Șugag), revenit din Spania. În acelaşi timp însă, camerunezul Tebo (19 ani) trebuie să părăsească România în 16 februarie, întrucât îi expiră viza de turist, dar oficialii Ighiului caută soluții pentru o înregimentare cât mai rapidă. “Fundașul din Africa are calitate fotbalistică, s-a adaptat extrem de repede. Sperăm să găsim o soluție și să-l legitimăm”, a punctat antrenorul Mihai Manea, asta întrucât are probleme în centrul defensive și în linia mediană, prin accidentarea lui Circov și nerestabilirea totală a apărătorului Potopea (indisponibil în ultimele etape din tur). În intersezon, Performanța, locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, a fost discretă pe piața transferurilor, înregimentându-l doar pe Ad. Lăcătuș (Transalpina Șugag), în vreme ce Javla (Sportul Petrești), un alt mijlocaș dorit, a fost declarat netransferabil de echipa din Liga a 4-a. Au plecat Ludwig (Sportul Petrești) și Medeșan (Liga a IV-a Sibiu), dar importantă este păstrarea golgheterului Răzvan Fetița, curtat insistent de “U” Cluj și Ripensia Timișoara.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...