Rămâi conectat

Curier Județean

În 5 decembrie: Se aprind luminile de sărbători și se deschide Târgul de Crăciun, la Aiud. Patinoar, căsuțe și concerte de colinde, în Parcul Municipal

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

targul-de-craciun-aiudPrimăria Municipiului Aiud organizează, în perioada 5 – 23 decembrie 2016, cea de-a cincea ediție a Târgului de Crăciun.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc luni, 5 decembrie, începând cu ora 18.00, în fața Primăriei Municipiului Aiud, prin festivitatea de aprindere a luminilor de sărbători și un concert de colinde susținut de Corul Preoților din Protopopiatul Ortodox Aiud.

În acest an, locul de desfășurare a evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă va fi Parcul Municipal Aiud, unde vor fi amplasate căsuțe pentru comercianți și, pentru prima dată în municipiu, aiudenii se vor bucura de un patinoar, cu o suprafață de aproximativ 300 m². Acesta va funcționa din data de 5 decembrie până în data de 20 ianuarie 2017, între orele 10.00 – 22.00, prețul unui bilet fiind de 5 lei/persoană/serie.

În perioada 19 – 23 decembrie, vor avea loc, zilnic, concerte de colinde, prezentate de către elevi ai școlilor gimnaziale și liceelor aiudene, coruri ale bisericilor din municipiu, artiști din cadrul Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu”, dar și de un invitat special pentru ultima zi a târgului.

De asemenea, în cadrul evenimentelor organizate în luna decembrie de Primăria și Consiliul Local Aiud, trebuie amintit evenimentul ”Gala Performerilor”, ce va avea loc în 7 decembrie 2016 și care este dedicat elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare și evenimentul  ”Gala Balurilor Bobocilor”, din data de 9 decembrie 2016, manifestare la care vor fi invitați laureații fiecărei unități de învățământ liceal din municipiul Aiud.

„Invităm aiudenii să participe la evenimentele organizate de administrația aiudeană în Parcul Municipal Aiud și să se bucure de atmosfera specifică sărbătorilor de Crăciun”, transmit reprezentantii Primariei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea