În 5 decembrie: Se aprind luminile de sărbători și se deschide Târgul de Crăciun, la Aiud. Patinoar, căsuțe și concerte de colinde, în Parcul Municipal

Paul Voicu - Primar 2020

targul-de-craciun-aiud Primăria Municipiului Aiud organizează, în perioada 5 – 23 decembrie 2016, cea de-a cincea ediție a Târgului de Crăciun.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc luni, 5 decembrie, începând cu ora 18.00, în fața Primăriei Municipiului Aiud, prin festivitatea de aprindere a luminilor de sărbători și un concert de colinde susținut de Corul Preoților din Protopopiatul Ortodox Aiud.

ELIT

În acest an, locul de desfășurare a evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă va fi Parcul Municipal Aiud, unde vor fi amplasate căsuțe pentru comercianți și, pentru prima dată în municipiu, aiudenii se vor bucura de un patinoar, cu o suprafață de aproximativ 300 m². Acesta va funcționa din data de 5 decembrie până în data de 20 ianuarie 2017, între orele 10.00 – 22.00, prețul unui bilet fiind de 5 lei/persoană/serie.

În perioada 19 – 23 decembrie, vor avea loc, zilnic, concerte de colinde, prezentate de către elevi ai școlilor gimnaziale și liceelor aiudene, coruri ale bisericilor din municipiu, artiști din cadrul Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu”, dar și de un invitat special pentru ultima zi a târgului.

Mihail David - 2020

De asemenea, în cadrul evenimentelor organizate în luna decembrie de Primăria și Consiliul Local Aiud, trebuie amintit evenimentul ”Gala Performerilor”, ce va avea loc în 7 decembrie 2016 și care este dedicat elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare și evenimentul  ”Gala Balurilor Bobocilor”, din data de 9 decembrie 2016, manifestare la care vor fi invitați laureații fiecărei unități de învățământ liceal din municipiul Aiud.

„Invităm aiudenii să participe la evenimentele organizate de administrația aiudeană în Parcul Municipal Aiud și să se bucure de atmosfera specifică sărbătorilor de Crăciun”, transmit reprezentantii Primariei Aiud.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...