Rămâi conectat

Ştirea zilei

În 26 noiembrie, MEGA-DISTRACȚIE la Alba Mall: Concerte cu MAXIM și VESCAN la ”9 ani de shopping mall inclusive”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai important centru comercial din județ, Alba Mall, aniversează sâmbătă, pe 26 noiembrie, 9 ani de când și-a deschis porțile și a revoluționat conceptul de shopping în zonă. 9 ani de reinventare continuă, de evenimente, promoții, deschideri de noi magazine și de noi orizonturi.

Reprezentanții Alba Mall spun că fiecare zi din acești primi 9 ani a însemnat o nouă provocare și, de cele mai multe ori, o 9 reușită, regăsită, în final, în satisfacția fiecărui fan al shoppingului în Aba.

“Indiferent de ce intră un client în Alba Mall, fie că vine la cinema, la masă cu prietenii sau la o sesiune prelungită de shopping cu prietenele, încercăm să-i oferim o experiență completă, Să îi creăm toate condițiile pentru a se simți confortabil, pentru a petrece timp de calitate. E reperul principal care ne impulsionează și ne obligă la mai mult, mereu. Nu a atins încă un superlativ în dezvoltare, dar este singurul centru comercial destinat albaiulienilor, de care toți avem nevoie și care este o investiție autohtonă. Dorim să alăturăm standardelor și tendințelor curente o viziune care să echilibreze așteptările, atât la nivel de facility prin crearea de noi puncte de interes care să crească gradul de confort al clienților cât și în zona de food sau în zona magazinelor. Suntem în discuții cu retaileri împreună cu care să reconfigurăm zona de fashion prin noi branduri naționale și internaționale. În Decembrie anul acesta Orsay își va deschide porțile pentru clienții din Alba Iulia iar anul 10 avem speranța ca va constitui o surpriză plăcută pentru clienții noștri, prin noile branduri pe care le vor regăsi aici”, spune Voicu Vușcan, administratorul mall-ului albaiulian.

Momentul împlinirii celor 9 ani de shopping mall inclusive va fi punctat cum se cuvine, pe 26 noiembrie. Centrul comercial își așteaptă clienții cu reduceri considerabile în Noaptea Albă a Reducerilor Aniversare, Începând cu ora 18.00, cu program prelungit până la 23.00, dar și cu două concerte cu artiști de top ai momentului, Maxim și Vescan, care vor performa live pe scena Alba Mall, începând cu ora 20.30.

Accesul la evenimente este gratuit însă, din motive ce țin de securitatea clienților, numărul de spectatori va fi limitat. De aceea reprezentanții centrului  comercial le recomandă celor care vor să participe la concerte să vină cât mai din timp pentru a se putea bucura în voie de prestațiile artiștilor favoriți.

Alba Mall: shopping mall inclusive!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea