Rămâi conectat

Curier Județean

În 2014, la Blaj: A crescut numărul naşterilor şi al căsătoriilor şi a scăzut cel al divorţurilor. Vezi cele mai folosite prenume la copii în oraş anul trecut

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Biroul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Blaj anunţă că, potrivit datelor statistice, în 2014 s-a înregistrat o creştere a numărului de căsătorii în municipiu, concomitent cu o scădere a numărului de divorţuri.

Anul trecut la Primăria Blaj s-au oficiat 119 căsătorii civile, cu 10% mai mult comparativ cu anul precedent.

La capitolul divorțuri, numărul celor înregistrate la Blaj a fost de 25, față de 35 în anul 2013.

Cea mai îmbucurătoare statistică se referă la numărul certificatelor de naștere eliberate. Potrivit datelor oficiale în 2014 la Blaj s-au născut 178 de copii, în proporție egală băieți și fete, față de doar 166 în 2013.

Angajații Biroului de Stare Civilă precizează că aceste cifre se referă strict la nașterile ce au avut loc la Spitalul Municipal Blaj. Mămicile care aleg să nască în alte localități deși au domiciliul stabil în orașul de pe Târnave apar în cifrele statistice ale localităților respective.

Prenumele de copii cele mai folosite în anul 2014 au fost: Maria (19), Ioana (9), Alexandru (8), Gabriel (8), Cristian (5) și Elena (5).

Primul născut și singurul din acest an este un băiețel din localitatea componentă Mănărade. Acesta a venit pe lume în 3 ianuarie 2015 la ora 15.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea