Rămâi conectat

Curier Județean

În 10 ani, E.ON a investit 58 de milioane de lei în judeţul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

E.ON Distribuţie România a investit considerabil din 2005 până în prezent, pentru modernizarea şi extinderea a 330 kilometri de reţele de distribuţie a gazelor naturale, din mai multe localităţi din judeţul Alba.

Cele mai importante investiţii ale companiei au fost derulate la Alba Iulia, Blaj, Aiud, Cugir, Sebeş, Ocna Mureş, Teiuş, Zlatna, Săsciori, Sânmiclăuş, Sântimbru, Veseuş, Cetatea de Baltă, Feisa, Sâncel, Uioara de Jos, Teleac, Decea, Mănărade, Unirea, Miceşti, Şard, Petreşti, Tărtăria, Vinţu de Jos, Bărăbanţ, Şibot, Mihalţ, Căpâlna şi Petrisat.

În municipiul Alba Iulia, în aceeaşi perioadă, E.ON a investit circa 14 milioane de lei pentru modernizarea a 85 kilometri din reţeaua de gaze naturale, ceea ce înseamnă aproximativ 40% din lungimea întregii reţele care deserveşte consumatorii din oraş.

Anul trecut, compania a finalizat la Alba Iulia modernizarea a aproape 4 kilometri de conducte şi branşamente, pe un număr de 10 de străzi, iar pentru acest an obiectivul este modernizarea a circa 7 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale pe 20 de străzi. Valoarea totală a proiectelor de investiţii din municipiu, pentru perioada 2015-2016, este de circa 3 milioane lei.

La nivelul întregii companii, prezentă în 20 de judeţe, reţeaua de gaze naturale a fost modernizată (înlocuire conducte şi protecţie catodică) pe o lungime de aproape 6.350 de kilometri şi a fost extinsă pe o lungime de circa 1.250 de kilometri. Efortul investiţional al E.ON în cei 10 ani de prezenţă în România a totalizat peste 5,12 miliarde de lei (aproximativ 1,3 miliarde de euro).

”Creşterea siguranţei consumatorilor depinde în egală măsură de modernizarea reţelei şi de modul în care sunt utilizate diversele surse de energie. În acest an compania îşi propune să continue investiţiile în modernizarea reţelei, pentru creşterea siguranţei și a calităţii serviciilor oferite clienţilor, dar şi campaniile de conştientizare a populaţiei privind respectarea cu stricteţe a regulilor de utilizare a surselor de energie”, a declarat reprezentantul E.ON România. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea