Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Imaginile surprinse de camerele stradale și cele ale participanților la trafic, probe pentru Poliția Rutieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginile surprinse de camerele stradale și cele ale participanților la trafic, probe pentru Poliția Rutieră

Imaginile surprinse de camerele de bord ale participanților la trafic ar putea deveni probe pentru Poliția Rutieră. De asemenea, camerele de supraveghere ale administrațiilor locale vor fi utilizate în același scop.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secretarul de stat în MAI, chestor general de poliţie Bogdan Despescu, a afirmat că Ministerul Afacerilor Interne doreşte introducerea unor reglementări în lege, printre care şi posibilitatea ca poliţiştii să poată aplica sancţiuni pe baza imaginilor înregistrate de dispozitivele deţinute de persoane fizice în autovehicule.

„Există un act normativ adoptat în Parlament, este în vigoare şi ne pregătim să operaţionalizăm anumite sisteme. Prin folosirea acestor sisteme stradale ale administraţiei publice locale vom veni cu un plus din punct de vedere al siguranţei rutiere în zonele urbane”, a spus Bogdan Despescu. Acesta s-a referit și la camerele care filmează din mașini:

”De asemenea, vrem să utilizăm dispozitivele deţinute de persoane fizice în mijloacele auto. Bineînţeles, atât cele din administraţia publică locală, cât şi cele deţinute de persoane fizice, vor avea o aplicare pe anumite genuri de fapte, fapte cu grad de pericol ridicat. Toate sancţiunile vor fi aplicate în cadru legal, cu respectarea tuturor garanţiilor procedurale şi numai de poliţişti”, a adăugat acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea