Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

IMAGINI ŞI VIDEO FEERICE din aer, de la festivalul de modă din Alba Iulia. Cum se vede de la înălţime Cetatea transformată într-un imens catwalk

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Feeric Fashion Days Alba Iulia4Alba Iulia a demonstrat pentru a… mia oară că este un oraş superb, cu o mulţime de minunăţii, şi că Cetatea Alba Carolina, punctul de referinţă al municipiului, poate fi scena unor spectacole de mare anvergură, de orice gen. Feeric Fashion Days, cel mai mare festival de modă din România a ajuns weekend-ul trecut aici, iar timp de trei zile, la Alba Iulia a fost FEERIC.

Seri de gală cu show-uri de modă în locaţii de vis, ultimele tendinţe în materie de creaţii vestimentare, o expoziţie de fotografie de modă pe cuburi de mari dimensiuni, workshop-uri cu fotografi profesionişti, au fost „ingredientele” principale ale unui festival reuşit, ce a adunat în „Cealaltă Capitală” designeri români celebri, manechine, personalităţi din lumea modei, fotografi, bloggeri de modă şi iubitori de frumos în general.

Alba Iulia a fost timp de trei zile capitala modei. Podurile porţilor III şi IV, şi platoul din faţa Muzeului Unirii din spectaculoasa Cetate de tip Vauban  au fost punctele principale care s-au transformat pentru două seri, sâmbătă şi duminică, în catwalk-uri. Cele mai noi creaţii vestimentare ale designerilor Claudia Castrase, Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Barar, Alina Mărgulescu, Iulia Manciulea Tileagă,  Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă, Anamaria Şut şi  Lany’s au fost prezentate în show-uri.

Unul dintre cele mai impresionante show-uri, care a stârnit aplauze şi „ţipete” de apreciere din partea publicului a fost cel al Adinei Buzatu, ce a adus pe podiumul festivalului de modă Feeric de la Alba Iulia trendurile din modă masculină lansate în ultimele săptămâni la importante târguri de profil din Europa.  Vezi aici.

Galele au fost prezentate de Dana Săvuică, iar pe lângă show-urile de modă, fashioniştii prezenţi la Alba Iulia au avut parte şi de dansuri contemporane, concert cu Ştefan Stan şi un recital al talentaţilor Marius Mihalache şi Crina Matei, ce a acompaniat live  prezentarea de modă a Adinei Buzatu.

Vă prezentăm mai jos imagini foto – video de la Feeric Fashion Days Alba Iulia, surprinse de înălţime:

[nggallery id=2054]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea