Rămâi conectat

Actualitate

Hoțul poșetei cu 10.000 de lei furate dintr-o curte din Alba Iulia a fost reținut de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 10 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat şi reţinut pe L.C.P., de 17 ani, din comuna Şpring, judeţul Alba, care este principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă comisă cu o zi înainte.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în data de 9 mai, în jurul orelor 1000 , profitând de faptul că proprietarii unui imobil din Alba Iulia au lăsat descuiată uşa de acces, suspectul a pătruns în curte iar de pe o masă a sustras o poşetă în care se afla suma de 10.000 lei precum şi mai multe documente.

Poliţiştii au reușit recuperarea sumei de 8.769 lei precum şi a documentelor sustrase iar faţă de L.C.P. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11.05.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea