Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Hoții au intrat pe geamul apartamentelor din cartierul Orizont din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două apartamente situate pe strada Orizont din Alba Iulia au fost prădate, joi 30 august, de doi bărbați din comuna Fărău, care au intrat pe geamurile lăsate deschise de la parterul imobilelor.

Polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat lui C.C. de 19 ani din Alba Iulia și lui R.V. de 31 de ani din comuna Fărău, județul Alba.

Cei doi bărbați au intrat pe geamurile deschise în două apartamente situate la parterul blocurilor de pe strada Orizont din municipiul Alba Iulia, de unde au sustras cinci telefoane mobile, aparatură electronică și suma de 150 de lei.

Prejudiciul în valoare de 1.470 lei a fost recuperat și predat celor două părți vătămate, cercetările fiind continuate de către polițiști în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi învinuiți.

foto arhivă

PENTRU A PREVENI FURTURILE DIN LOCUINŢE,  POLIŢIA ROMÂNĂ VĂ RECOMANDĂ

 

ü Ferestrele locuinţelor trebuie să fie sigure faţă de o eventuală tentativă de escaladare din exterior!

ü Dacă locuiţi la parterul blocului, este indicat să vă montaţi grilaje la geamuri!

ü Montaţi încuietori rezistente care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri)!

ü La plecarea de la domiciliu (indiferent de perioada de timp) închideţi bine toate căile de acces în locuinţă!

ü Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii;

ü Notaţi seriile aparaturii electronice deţinute, astfel încât să puteţi sprijini Poliţia în cazul furtului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea