Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hoț și cerșetor: Cum a rămas o femeie din Alba, care avea grija de copiii ce plângeau, fără portofel în parcarea unui supermarket

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hoț și cerșetor: Cum a rămas o femeie din Alba, care avea grija de copiii ce plângeau, fără portofel în parcarea unui supermarket

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sebeș la pedeapsa de șase luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, în actul de sesizare s-a reţinut că, la data de 15.01.2022, în jurul orei 12:20, persoana vătămată s-a deplasat la supermarketul Kaufland împreună cu cei 2 copii ai săi, cu autoturismul. Ulterior, după ce aceasta a parcat autoturismul în parcarea din fața supermarketului Kaufland, a luat un cărucior de cumpărături și s-a deplasat la autoturism, unde a pus în acesta portofelul și scaunul tip scoică al unuia dintre copii.

În continuare, întrucât copiii plângeau, aceasta a luat scoica de pe cărucior și s-a deplasat în autoturism pentru a avea grijă de ei, moment în care portofelul a rămas nesupravegheat în cărucior.

Cu această ocazie, inculpatul, profitând de neatenția persoanei vătămate, a sustras portofelul din căruciorul de cumpărături în care se aflau suma de aproximativ 2000 lei, actul de identitate, permisul de conducere și cardurile de cumpărături ale acesteia, după care a părăsit parcarea magazinului Kaufland.

Imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere au arătat o persoană de sex masculin (identificată ulterior ca fiind inculpatul) în parcarea magazinului Kaufland a ajuns lângă autoturismul femeii, în stânga căruia se afla căruciorul de cumpărături din care persoana vătămată a reclamat că i-a fost furat portofelul. Ulterior acesta se oprește în sptele autoturismului unde stă câteva secunde, după care profitând că nu îl vede nimeni, se deplasează în partea din stânga a autoturismului, unde trage căruciorul de cumpărături în spate, înspre containerul de colectare peturi, iar la câteva secunde împinge căruciorul înapoi lîngă autoturism și pleacă.

Fiind audiat în calitate de suspect în prezența avocatului desemnat din oficiu, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, precizând că în data de 15.01.2022, în timp ce se afla în parcarea supermarketului Kaufland, pentru a apela la mila oamenilor, în jurul orei 12:20, plimbându-se printre autoturisme, a observat lângă o mașină aflată staționată, un cărucior de cumpărături. Ulterior, profitând de faptul că acesta nu era supravegheat și că în interiorul lui se afla un portofel, s-a deplasat lângă cărucior și a sustras portofelul.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicarea copiei sentinţei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea