Rămâi conectat

Actualitate

Hidden Alba Iulia: Unul dintre cele mai bune proiecte şi cu cea mai mare finanţare Youthbank va continua şi la anul

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hidden Alba Iulia001„Hidden Alba Iulia”, proiectul implementat de 5 liceeni şi finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul Youthbank va continua şi la anul. Acesta este proiectul cu cea mai mare finanţare şi unul dintre cele mai bune din întreaga activitate a programului.  

Echipa Kalyteros formată din cinci elevi de la Colegiul Naţional „Horea Cloşca şi Crişan” şi Colegiul „Alexandru Domşa” au mai făcut câteva precizări despre proiect printr-o conferinţă de presă. Elevii au reuşit să suplimenteze bugetul de finanţare prin sponsorizări dar şi prin idei originale cum ar fi tipărirea unei broşuri, care reprezintă un Ghid informativ cu monumente din Alba Iulia pe care au vândut-o cu 5 lei.

Proiectul a avut ca şi scop creşterea nivelului de cunoaştere a monumentelor din Alba Iulia în rândul tinerilor de care au beneficiat şi vârstinicii. Acest obiectiv a fost îndeplinit, cei care au participat la acţiuni au primit înainte şi după un chestionar pentru ca organizatorii să observe gradul informare.

Activităţile desfăşurate au constat într-un tur al Cetăţii pe biciclete în care au fost oferite explicaţii despre diferite obiective istorice din Alba Iulia, un concurs „Vânătoarea de comori” care s-a desfăşurat în tot oraşul şi încă un concurs de fotografie prin intermediul site-ului de socializare Facebook. Finalul a fost încoronat cu un spectacol de premiere pentru câştigătorii concursurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea