Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş s-a distrat cu CSU Timişoara, de care a trecut cu 45-23 *”Antrenament” cu sala plină

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Penultima clasată din Divizia A de handbal feminin, CSU Timişoara a fost victimă sigură în Sala HC Alba Sebes-CSM Bistrita119„Florin Fleşeriu” din Sebeş, în faţa echipei pregătite de către experimentatul tehnician, Seviştean Popa. HC Alba Sebeş s-a impus categoric cu scorul de 45-23 (21-10) şi a ajuns astfel la cea de a 14 victorie din tot atâtea partide în actualul sezon. Echipa de handbal feminin din Sebeş va avea o pauză de două săptămâni prilejuită de întreruperea campionatului.

Singura necunoscută dinainte de partida din această seară dintre HC Alba Sebeş şi CSU Timişoara era diferenţa de scor dintre cele două combatante. Echipa antrenată de către Teanu Popa a avut parte de un antrenament cu public şi a ajuns la cea de a 14-a victorie consecutivă. HC Alba Sebeş a început tare meciul pentru a nu întâmpina greutăţi pe parcurs, iar după primele 30 de minute, tabela Sălii „Florin Fleşeriu”, indica scorul de 21-10 pentru amfitrioane. Oaspetele din Banat nu au avut nicio şansă nici în cel de-al doilea act, iar în cele din urmă, HC Alba Sebeş s-a impus categoric cu scorul de 45-23. „A fost un meci în care Timişoara şi-a jucat şansa, un meci disputat. Am avut un început de meci fără greşeală şi o a doua jumătate a primei reprize plină de ratări. Am dominat partida cap-coadă, iar în cea de a doua parte echipa a creat multe faze spectaculoase. Publicul a fost din nou la înălţime şi ţinem să le mulţumim că au umplut din nou sala şi le-au susţinut pe fete”, a precizat Virgil Costea, preşedinte HC Alba Sebeş. Campionatul feminin de handbal va fi întrerupt pentru o perioadă de două săptămâni, urmând ca HC Alba Sebeş să revină pe parchet, în data de 8 martie, când vor întâlni pe teren propriu tot o formaţie din Banat, CS Timişoara.

Pentru HC Alba Sebeş au marcat: Lavinia Dobromir – 12 goluri, Bianca Bogdan – 7, Paula Hoha – 5, Ioana Pătuleanu – 5, Anişoara Marcu – 5, Mihaela Pătuleanu – 4,  Alina Şorodoc – 3, Ioana Tămaş – 2, Oana Chirilă – 1,   Ana Maria Petean – 1. Au mai jucat: Daniela Vălean, Stăncuţa Guiu, Leni Mormeci, Helen Fleşeriu şi Teodora Cunţan, iar Ana Ciolan a fost menajată din cauza unei accidentări uşoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea