Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Handbalista Teodora Damian, din Ocna Mureș, iarăși la lotul național de junioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lotul național de handbal junioare (anii 2006-2007) va efectua în perioada 20 februarie –  1 martie un stagiu de pregătire centralizată, urmat, tot la Brăila, de Trofeul Carpați. La competiția internațională prevăzută în perioada 2-4 martie participă reprezentativele României, Norvegiei, Ungariei și Slovaciei.

Antrenorii Marius Dănuleț, Mihaela Ciobotaru și Eugen Ciuleu au convocat un efectiv format din 21 de jucătoare, între care se regăsește talentata Teodora Damian, din Războieni-Cetate (Ocna Mureș). Centrul în vârstă de 16 ani, împlinită în 9 decembrie, este legitimat la Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda, formație care o mai are la acțiune și pe Alexia Niță (extremă stânga).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anul trecut, handbalista din Alba, ce are un potențial imens, a făcut două luni, în vară, naveta, la propriu, între două loturi reprezentative, cel de cadete (categoria sa de vârstă) și cel de juniori. Cu reprezentativa mică a terminat pe locul secund la Openul European din Suedia, când a fost golgheterul României cu 41 de reușite (a treia în topul realizatoarelor), iar cu formația de junioare a participat la Campionatul Mondial (locul 14 în Macedonia de Nord). Tot în 2022, dar în aprilie, la Jocurile Mediteraneene, în Muntenegru (Podgorica), naționala de cadete a României a fost prima în ierarhie. Din postura de căpitan, Teo a strălucit, realizând numeroase performanțe individuale: golgheter (50 de goluri), inclusă în echipa ideală a competiției și desemnată MVP-ul finalei. În plan intern, formația din Turda a devenit vicecampioană națională la junioare (21-23 în finala de la Mioveni, cu CSM București), iar Teordora Damian a primit distincția cuvenită celui mai bun inter stânga.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea