Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Handbal feminin: HC Alba Sebeş-CS Univ. „Constantin Brâncuşi” Tg. Jiu 38-18 (18-8)

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Timisoara - HC Alba Sebes5Formaţia de handbal feminin din judeţul Alba a profitat de prezenţa mare a fanilor din Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş şi s-a impus fără emoţii în partida contra echipei CS Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu cu scorul de 38-18, la pauză 18-8. 

Văzută drept favorită încă dinaintea partidei, HC Alba Sebeş a practicat un joc bun şi şi-a surclasat adversarele din Târgu Jiu cu scorul de 38-18 (18-8). Handbalistele antrenate de Alexandru Weber nu au avut nicio emoţie în a câştiga partida, motiv pentru care tehnicianul din Sebeş s-a declarat mulţumit de evoluţia fetelor sale. „A fost un joc bun pe care l-am condus de la un capăt la altul şi care ne dă speranţe pentru meciul de săptămâna viitoare de la Târgu Mureş. Pentru noi, de acum încolo fiecare meci este o finală. Le felicit pe jucătoarele mele pentru prestaşia lor şi le mulţumim fanilor din sala „Florin Fleşeriu” şi în special galeriei care ne-a susţinut tot timpul” a declarat Alexandru Weber, tehnicianul echipei HC Alba Sebeş.

Pentru HC Alba Sebeş au punctat: Ana Maria Ciolan – 10 goluri, Viorica Muntean – 9, Ioana Tămaş – 5, Paula Chirilă – 4, Bianca Bogdan – 4, Mădălina Bonea – 2, Marcela Malac – 2, Simina Neag – 1 şi Anişoara Durac – 1. 

*Urmează două meciuri critice şi extrem de importante

Sâmbăta viitoare HC Alba Sebeş va juca în deplasare contra echipei de pe locul secund al clasamentului Diviziei A, Mureşul Târgu Mureş, formaţia care a contabilizat 31 de puncte în clasament. Dacă HC Alba Sebeş s-ar impune în derby-ul locurilor 2 şi 3, handbalistele din judeţul Alba le-ar egala pe mureşence în clasament, iar visul promovării în Liga Naţională ar prinde contur. Peste două săptămâni, în sala din Sebeş se va disputa un alt meci de foc, HC Alba Sebeş-CSM Slatina, putând fi la ora disputării partidei duelul dintre primele două locuri din clasament şi partida decisivă pentru accederea în elita handbalului feminin.

*Duminică, ora 18.00, Alexandru Weber va fi angrenat într-o nouă partidă dificilă, de această dată cu formaţia de handbal masculin Voinţa Savini Due Sebeş, care va evolua în sala „Florin Fleşeriu” contra Universităţii Craiova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea