Rămâi conectat

Politică Administrație

Guvernul Ponta îi îmbată pe români cu apă rece. Taxa pentru alcool crește cu 25%, pentru că scade TVA-ul la pâine

Bogdan Presecan

Publicat

în

Măsurile anunțate luni de Guvernul Ponta, precum creșterea a accizelor la alcool cu 25%, îi va determina pe mulți români să își aline lipsurile sau să se înveselească, nu cu puțină băutură ci cu apă rece, care este încă accesibilă.

Majorarea impozitării alcoolului, alături de introducerea unor noi taxe pnetru bunurile de lux, precum mașinile cu motor peste 3.000 cmc, bijuterii, aur, etc, sunt motivate de Ponta ca măsuri compensatorii la reducerea TVA-ului la pâine cu 9% de la 1 septembrie.

Ponta a anunțat că accizele vor fi majorate cu 25%, ajungând de la 750 de euro pe hectolitru la 1.000 de euro pe hectolitru. Vor mai fi introduse accize și la bunurile de lux, precum maşinile cu motor peste 3.000 cmc, bijuteriile și aurul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea