Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Guvernul a decis: TVA 9% la ALIMENTE, de la 1 iunie 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul ministru, Victor Ponta a anunţat, marți, că Guvernul a decis reducerea TVA la 9% pentru toate produsele agro-alimentare şi băuturile non-alcoolice. Măsura va intra în vigoare la 1 iunie.

pontaImpactul măsurii va fi de 5 miliarde de lei pe întregul an, dar va fi compensat prin creșterile veniturilor la bugetul de stat. Doar pe primele trei luni ale anului s-au încasat în plus la bugetul de stat 3,3 miliarde de lei, a precizat Ponta.

Șeful Guvernului a declarat că măsura va fi ușor de aplicat din punct de vedere fiscal

Vreau ca produsele românești să fie cât mai competitive. Pentru producătorii români TVA-ul de 9 % va reprezenta un sprijin”, a spus Ponta.

Sursa: romanialibera.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea