Rămâi conectat

Politică Administrație

Guvern: Evaluarea prefecților este în curs. În jurul datei de 1 februarie vom veni cu o concluzie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Executivul evaluează activitatea prefecților și va prezenta concluziile acestui proces în jurul date de 1 februarie, a spus, marți, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Guvern„Vremea proastă continuă, activitatea prefecţilor este una importantă, aşteptăm să vedem cum vor trece peste această perioadă şi dânşii. Procesul de evaluare este în curs, va ţine cont de performanţele prefecţilor în aceste zile şi, probabil, în jurul datei de 1 (februarie – n.r.) vom veni cu o concluzie”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Premierul Dacian Cioloș a declarat, după instalare, că va demara o operațiune de evaluare a tuturor angajaților din administrație, a funcționarilor publici, cât și a personalului de conducere după criterii de eficiență asemănătoare celor folosite în interiorul Comisiei Europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea