Rămâi conectat

Politică Administrație

Grave încălcări ale legii făcute de Călin Potor în campania electorală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Călin Potor dovedeşte încă odată că decenţa şi fair play-ul pe care le pretindea la începutul campaniei electorale sunt idei aruncate în faţa albaiulienilor, faţă de care acesta nu are niciun respect. La fel cum niciun respect nu are faţă de legile ce trebuie respectate în campania electorală.
E simplu de observat că Potor nu cunoaşte legea electorală. Nu respectă regulile unei campanii corecte, aşa cum îşi dorea acum câteva săptămâni. El este primul candidat care şi-a amplasat afişe electorale pe stâlpii de electricitate în Alba Iulia, când legea prevede clar că afişele electorale trebuie folosite numai în spaţiile publice prevăzute de lege. Călin Potor este primul politician din Alba Iulia pentru care respectul faţă de albaiulieni nu înseamnă nimic, pentru care respectul faţă de oraş nu înseamnă nimic.
Şi pentru că Potor făcea apel la fair play, îl întrebăm pe acesta dacă este fair play să faci campanie electorală în instituţiile publice? Sau este legal? Vineri, candidatul Potor a făcut turul instituţiilor publice împărţind materiale de campanie, în ciuda faptului că legea respinge astfel de manifestări electorale.
Ne exprimăm îngrijorarea faţă de acţiunile electorale ale acestui politician. De asemenea cerem instituţiilor abilitate să se implice şi să sancţioneze conform legii comportamentul electoral al acestui candidat şi să vegheze la respectarea legii în campania electorală.
PDL Alba va face sesizările care se impun pentru sancţionarea tuturor celor care nu respectă spaţiile stabilite de afişaj electoral şi a celor care nu respectă legea în campania electorală.

Biroul de presa PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea