Rămâi conectat

Sport

„Gala Sportului Judeţean” 2015, în 18 decembrie, la Mercur Styl din Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 2015, Gala Sportului JuGala Sportului Judetean diplomei59deţean se va desfăşura, vineri, 18 decembrie, cu începere de la ora 17.00, în restaurantul „Mercur Styl” din municipiul Alba Iulia, spre deosebire de tradiţia ultimilor ani, când manifestarea de sfârşit de an era găzduită în altă locaţie, respectiv „Alba Mall”.

*Se modifică ierarhiile

Evenimentul prin care sunt premiaţi performerii din Alba este organizat de Consiliul Judeţean Alba, în colaborare cu DJST Alba. De asemenea au fost modificate substanţial şi topurile, nemaifiind alcătuite ierarhii cu 10 locuri precum în anii anteriori. Vor fi acordate distincţii, dar şi premii în bani, pentru cel mai bun sportiv (olimpic şi neolimpic), cel mai bun antrenor (olimpic şi neolimpic), cel mai bun sportiv pe ramuri de sport, dar şi premii de merit pentru întreaga activitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea