Rămâi conectat

Politică Administrație

Gabriel Pleșa și angajații Primăriei Alba Iulia, „vizită de lucru” la înghețată și o tură cu autobuzul „explorând diverse zone ale orașului”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Gabriel Pleșa și angajații Primăriei Alba Iulia, „vizită de lucru” la înghețată și o tură cu autobuzul „explorând diverse zone ale orașului”

Edilul orașului alături de mai mulți angajați, ai Primăriei Municipiului Alba Iulia, dornici să se răcorească cu „o delicioasă înghețată”, după o tură cu autobuzul etajat sau electric prin „municipiul nostru frumos”, vor efectua în timpul programului „o vizită de lucru”, vineri, 20 septembrie 2024, începând cu ora 14:00.

Delegația dregătorilor locali înscriși pe lista de participare la „vizita de lucru” se va încolona în fața sediului principal al Primăriei Municipiului Alba Iulia,  după cum reiese dintr-un document semnat de Gabriel Codru Pleșa, trimis sub auspiciul anonimatului de un angajat al instituției pe adresa redacției ZiarulUnirea.ro

Citește și: Hârtia igienică de acasă în instituțiile de învățământ preuniversitar. Poziția Primăriei Alba Iulia după o cerință de râsul – plânsul

Stimați colegi,

Vă invităm să vă alăturați unei experiențe revigorante vineri, 20 septembrie 2024, de la ora 14:00, pentru o tură specială cu autobuzul electric sau cel etajat, prin municipiul nostru frumos.

Punctul de întâlnire – în fața sediului principal al Primăriei.

Pe parcursul călătoriei, vom face o scurtă oprire pentru a ne răcori cu o delicioasă înghețată, iar apoi vom continua turul nostru fie pe jos, fie cu autobuzul, explorând diverse zone ale orașului.

Estimăm întreaga experiență la o oră.

Apreciez că este o oportunitate excelentă de a vedea orașul dintr-o altă perspectivă și de a contribui activ la îmbunătățirea mobilității urbane, respectiv de a petrece timp împreună, în afara spațiului de lucru convențional.

Așadar, haideți să ne întâlnim vineri, 20 septembrie 2024, de la ora 14:00, și să pornim, împreună, într-o „vizită de lucru pe teren”, care va aduce beneficii atât pentru noi, cât și pentru comunitatea noastră.

Astfel, conștientizăm încă o dată importanța utilizării transportului public și încurajarea implicării directe în îmbunătățirea infrastructurii municipiului nostru.

În plus, vom pune, Alba Iulia pe harta localităților din Europa care marchează, într-un mod activ, în perioada 16-22 septembrie 2024, „Săptămâna Europeană a Mobilității”.

Inițiativa europeană promovează schimbarea comportamentului în favoarea mobilității active, a transportului public și a altor soluții de transport nepoluante și inteligente.

Pentru o bună organizare, vă rog să confirmați prezența dumneavoastră și a angajaților din subordine, până pe data de 16 septembrie inclusiv, prin completarea formularului de participare pe care îl găsiți la poartă la intrarea principală în Primărie.

Vă așteptăm cu drag! Cu prețuire, Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.”, reiese din documentul primit pe adresa redacției ZiarulUnirea.ro .

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Deputatul Florin Roman: Pensiile militare sub 3.000 de lei nu vor mai fi impozitate de la 1 octombrie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul Florin Roman: Pensiile militare sub 3.000 de lei nu vor mai fi impozitate de la 1 octombrie 2024 Ministrul liberal al Finanțelor, Marcel Ioan Bolos, va pune azi în dezbatere publică un proiect de OUG, prin care creștem de la 2000-3000 de lei, plafonul de neimpozitare pentru pensionarii din Armata și sistemul de siguranță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea