Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Gabriel Pleşa: Călin Potor este cotat cu prima şansă în competiţia pentru primăria Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acest rezultat confirmă declaraţiile noastre făcute cu câteva zile înainte de începutul campaniei electorale, când spuneam potrivit ultimului sondaj comandat de USL, că Potor conduce în preferinţele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste şapte procente în faţa actualului primar al municipiului. La acestea se vor adăuga şi cele 3-4 procente pe care PD-L le-a pierdut prin trecerea în opoziţie după investirea Guvernului Ponta.
Apropierea de cetăţeni este o preocupare constantă a lui Călin Potor. În toate funcţiile pe care le-a deţinut, atât politice, cât şi administrative Potor a dovedit că îi pasă de cei din jurul lui. Iar luările de poziţie din ultima perioadă şi declaraţiile pe care le-a făcut au venit tocmai în această direcţie, a interesului pentru ca albaiulienii să aibă parte de un trai mai bun.
Rezultatele dovedesc faptul că USL vine în faţa alegătorilor din Alba Iulia cu o variantă credibilă, cu un om cinstit, integru şi apreciat de întreaga comunitate. Alături de o echipă de profesionişti, de oameni harnici şi cinstiţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea