Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Gabriel Pleșa: Am reușit să mai organizăm încă o dată Ziua Națională a României fără sprijinul guvernului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel PlesaConsilierul local liberal Gabriel Pleșa a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că este mulțumit de modul în care s-a reușit, încă o dată, organizarea manifersărilor dedicate Zilei Naționale a României fără nici un sprijin din partea guvernului.

„Am reușit, Consiliul Local și Primăria Alba Iulia, să mai organizăm încă o dată sărbătoarea națională de 1 Decembrie, în pofida lipsei oricărui ajutor din partea Guvernului României. Cu eforturi maxime și într-un timp foarte scurt s-au pus la punct toate aspectele organizatorice pentru ca cei prezenți la Alba Iulia să aibă parte de un program pe măsura sărbătorii.

Cred că se impune o campanie de presă, în urma căreia guvernul să se implice în susținerea acestor evenimente, în condițiile în care ne apropiem vertiginos de 2018, când vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire” de la Alba Iulia”, a spus vicepreședintele PNL Alba, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea