Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în șase localități din județul Alba pentru remedierea unei avarii

SC APA CTTA SA ALBA,  anunta ca in data de 19.06.2018, intre orele 08:30-14.30, se va intrerupe furnizarea apei potabile pe tronsonul Galda de Jos – Blaj, din aductiunea generala a sistemului zonal de alimentare cu apa potabila a judetului Alba, Dn 600 mm, in vederea remedierii unei avarii.

Consumatorii afectati vor fi cei din urmatoarele localitati: Mihalt, Craciunelu de Jos, Bucerdea Granoasa, Cistei, Obreja, Coslariu Nou.

Pe parcursul acestor lucrari pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea acesteia in parametrii de calitate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scopuri menajere.

”Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmite, luni, conducerea SC APA CTTA SA Alba, într-un comunicat de presă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...