Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: La 5 ani de Alba Mall n-a rămas niciun loc gol!Peste 3000 de oameni au făcut shopping şi s-au distrat alături de Andra

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcă niciodată nu am văzut atâta lume adunată la Alba Iulia cu ocazia sărbătoririi unui eveniment aniversar. Parcarea din faţa mall-ului, precum şi pe străzile adiacente era un adevărat „furnicar” de maşini, de la cele mai bune mărci şi până la …Dacia autohtonă. Aici urma să aibă loc un eveniment de excepţie, aşa încât şi tentaţia multor albaiulieni, şi nu numai, a fost de asemenea foarte mare.

Peste 3000 de albaiulieni au trecut în această seară pragul celui mai mare spaţiu comercial din oraş. Complexul Comercial Alba Mall a împlinit astăzi, 17 noiembrie 2012, cinci ani de când şi-a deschis porţile, iar cu această ocazie conducerea şi-a aşteptat clienţii aşa cum se cuvine pentru o aniversare, cu reduceri de preţuri, tort şi multă, multă distracţie.

Începând cu ora 20.00, pe scena special amenajată din centrul mall-ului a urcat celebra artistă – Andra, alături de  trei tinere frumoase dansatoare. O nebunie şi o aglomeraţie de nedescris, deoarece majoritatea dintre cei prezenţi s-au înghesuit în faţa scenei pentru a o vedea mai îndeaproape pe frumoasa, îndrăgita şi iubita artistă, precum şi pentru a se distra şi a cânta alături de ea. Circa 40 de minute, în întregul complex Alba Mall au răsunat cele mai noi hit-uri ale artistei, precum „K la Meteo” sau  „Telephone” şi altele.
La finalul concertului toţi cei prezenţi au gustat din imensul tort aniversar pregătit de organizatori.

Nici magazinele nu au dus lipsă de vizitatori, astfel că dacă te uitai în orice parte a mall-ului era plin de oameni. Comercianţii şi-au aşteptat clienţii cu cele mai bune oferte, iar împătimiţii de shopping nu au ratat ocazia de a-şi cumpăra rochiţa, bluza, papucii demult visaţi sau de ce nu cadouri pentru cei dragi, că doar se apropie Marea Sărbătoare a Crăciunului.

Evenimentul aniversar putem spune că a fost foarte bine organizat, pentru care conducerea mall-ului merită toate felicitările. Să sperăm că şi mărfurile dar şi preţurile au reuşit să-i mulţumească pe numeroşii cumpărători. Astfel putem spune că „Oraşul din Oraşul Nostru” a devenit o marcă înregistrată, meritându-şi pe deplin renumele.

Întregul eveniment a fost prezentat de Kotto, cunoscutul „maestru de ceremonii” .

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea