Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Culegători de ciuperci rătăciți într-o zonă greu accesibilă din Șureanu găsiți, după trei ore, de salvamontiști și jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

salvare8Salvamontiștii și jandarmii montani din Alba au căutat, timp de peste trei ore, duminică seara, patru persoane care s-au rătăcit în zona Șureanu.

În cursul zilei, patru bărbați au plecat, de la Luncile Prigoanei, să culeagă ciuperci. Ajunși la un râu, doi dintre aceștia au rămas pe loc iar alți doi (unul în vârstă de 44 de ani și celălalt de 75 de ani, ambii din Petrești) și-au continuat drumul până au ajuns într-o zonă greu accesibilă și și-au dat seama că nu mai pot coborî, iar unul dintre ei a sunat, în jurul orei 17.30, la numărul de urgență 112.

Cinci salvamontiști și 4 jandarmi din Alba au plecat în căutarea lor iar după aproximativ trei ore, oamenii au fost găsiți și ajutați să ajungă acasă.

FOTO/VIDEO: Salvamont Alba

[nggallery id=2502]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea