Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO:”Panterele Negre” din Cugir, locul I la Concursul Naţional „Meridianele Dansului” de la Oneşti

Ziarul Unirea

Publicat

în

 În cocheta Casă de Cultură din Oneşti s-a desfăşurat în zilele de 10 -12 mai, cea de-a XI-a ediţie a Concursului Naţional „Meridianele Dansului”. Un interesant şi atractiv eveniment care a mobilizat aproape 30 de formaţii de dans, reprezentând palate şi cluburi ale elevilor precum: Palatele Copiilor din Botoşani, Cluj, Ploieşti, Focşani, Călăraşi, Tg. Mureş, Scoala de dans „Chirilă” Alba Iulia, Clubul Copiilor Bârlad, Şcoala de Dans Ialoveni-Republica Moldova ş.a.

Clubul copiilor din Cugir a fost reprezentat la aceast prestigios concurs de formaţia „Panterele Negre”, pregătită cu pricepere şi dăruire de cunoscuta şi apreciata antrenoare d-na Monica Câmpean, care de mulţi ani aduce oraşului de la poalele Drăganei, cu echipele sale de dansatoare, rezultate cu care comunitatea se mândreşte.

Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi genuri de dans, sportivele cugirene participând la categoria 11-14 ani, cu genurile „aerobic” şi „majorete”. Deşi la această categorie Cugirul s-a prezentat cu o echipă mult mai tânără faţă de categoria de vârstă înscrisă în concurs, elevele d-nei Câmpean au avut o evoluţie de excepţie reuşind să se claseze pe primul loc al întrecerii de la Oneşti, câştigând detaşat, atât la „aerobic” cât şi la „majorete”.

Prezentăm mai jos componenţa acestei tinere echipe pe care o felicităm şi noi alături de antrenoarea sa şi cărora le dorim multe asemenea succese, în continuare:

Ioani Mihaela -clasa a VIII-a, Codrea Maria- clasa aVII-a, Blendea Ioana- clasa a VI-a, Sideriaş Sonia -Clasa a VI-a, Barbu Denisa -clasa a VI-a, Lazăr Teodora – clasa a VI-a, Matei Roxana- clasa a V-a, Stan Andreea -clasa a V-a.

O evoluţie de excepţie şi o impresie specială a dovedit-o Rotar Frankisca, din clasa a IV-a, căreia i s-a alăturat celălalt mezin al formaţiei, Ioani Nicolae din clasa a III-a, o tânără speranţă, în care antrenoarea îşi pune mare încredere.
Pentru rezultatul obţinut, sportivele au fost recompensate cu cupe, medalii şi diplome, iar ca gest de recunoştinţă, antrenoarea a primit „Diploma de merit”.

 Constantin Predescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea