FOTO/LIVE VIDEO: Lansare agenție ”Star Models” Alba Iulia, în prezența lui Cătălin Botezatu, la Hanul dintre Sălcii

Miercuri, începând cu ora 19:00, a fost lansată la Alba Iulia, agenția ”Star Models”, înființată de o tânără albaiuliancă. Evenimentul a debutat cu un show de modă la Hanul dintre Sălcii, în prezența lui Cătălin Botezatu.

 

INFORMARE COVID-19

 

 

 

Pentru câteva ore, Alba Iulia a devenit capitala modei, odată cu lansarea unei noi agenții de modeling. Este vorba despre ”Star Models”, înființată de Sorina David, o tânără  model cu experiență din Alba Iulia. Aceasta a decis că ”Cealaltă Capitală” are nevoie de o agenție de modele serioasă, care abia așteaptă să facă față provocărilor pieței actuale.

Astfel, miercuri seara, invitaţii au pășit în lumea modei la un show absolut inedit alături de Cătălin Botezatu împreună cu agenția Star Models, organizat la sala de evenimente Hanul dintre Sălcii.

 

În cadrul evenimentului Star FashioDays, invitatul special, Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție de costume bărbătești. Designeri cunoscuți și apropiați agenției, nume sonore precum Tina Olari, Mihaela Cîrlugea, Dana Cristea, dar și make-up artist Alex Rădulescu, au fost prezente la eveniment.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Mitica 21 septembrie 2017 at 22:06

Da cate kile de fard au pe ele doamnele din public!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...