Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO|Corneliu Olar, la Liga Aleșilor Locali ai PNL: Șeful de post are salariul mai mare decât primarul unei comune

Ziarul Unirea

Publicat

în

liga alesilor locali ai pnl08Fostul deputat de Alba, actual primar al comunei Horea, Corneliu Olar, prezent, vineri, la Liga Aleșilor Locali ai PNL desfășurată la Brașov, a invocat discrepanțele privind salariile din administrațiile locale din mediul rural.

În discursul său, fostul deputat al moților a afirmat că ”este inadmisibil ca șeful de post al unei comune să aibă salariul mai mare decât al primarului”. ”Nu am nimic împotriva șefilor de post sau a directorilor de școli, dar edilul unei localități din mediul rural are principalele responsabilități în administrație și, în mod firesc, ar fi normal să aibă și un salariu cel puțin egal cu cel al șefului de post sau al directorului unei școli”, a spus acesta.

Referindu-se la guvernarea Boc, primarul comunei Horea a afirmat că ”fostul Guvern PDL, condus de actualul primar al Clujului, a lăsat în visteria țării 5 miliarde de euro, bani folosiți de Ponta, care se bate acum cu pumnii în piept că el ar fi dat înapoi salariile pe care alții le-au tăiat. În realitate, salariile date înapoi de Ponta au fost din banii lăsați de Guvernul Boc”.

Olar a criticat fosta guvernare Ponta pentru că a crescut ajutoarele sociale și numărul asistaților sociali, el apreciind că ar fi trebuit să se pună accentul pe crearea de locuri de muncă.

La finalul discursului, Corneliu Olar a fost felicitat personal de Emil Boc, prezent și el la eveniment.

[nggallery id=2570]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea