Rămâi conectat

Societate

FOTO: Zeci de persoane au fost prezente la terasa Gi`Zu Summertime la petrecerea de deschidere

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima petrecere la terasa Gi`Zu Summertime a adunat zeci de persoane de toate vârstele care au venit încă de la ora 20.00 pentru a se distra, socializa şi relaxa într-o zi frumoasă de luni. Cei prezenţi şi-au prelungit weekend-ul şi au petrecut pe terasa din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor până după miezul nopţii pe ritmuri de muzică clasică, dance, pop şi house.

De astăzi terasa funcţionează cu program normal, iar albaiulienii pot să-şi petreacă timpul liber într-un loc umbros şi ferit de aglomeraţia din oraş. Seara de joi va fi destinată unei petreceri cu muzică live la care vor fi interpretate hituri străine şi româneşti, iar vineri va fi Cocktail Party. Surprizele nu se opresc aici, sâmbătă organizatorii pregătesc o nouă petrecere tematică, iar duminică sunetul pianului va fi ascultat de cei care vor poposi la terasă. Pentru rezervări şi informaţii aveţi la dispoziţie numărul de telefon 0748 365 448.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea