Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj a învins campioana Ştiinţa Bacău scor 3-2 şi a cucerit Cupa Blajului 2014

Tudor Stan

Publicat

în

După ce a câştigat primul meci al Cupei Blajului în mod dramatic, scor 3-2 contra echipei CSM Bucureşti, Volei Alba Blaj s-a impus şi în faţa campioanei Ştiinţa Bacău reuşind astfel să păstreze în acest an trofeul turneului amcial de volei găzduit în „Mica Romă”. Volei Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-2 (25-19, 25-14, 20-25, 19-25, 15-9). Bronzul de anul trecut a învins aurul într-o partidă parcă trasă la indigo cu cea de ieri, 2-0 pentru Blaj, revenire senzaţională a Bacăului, şi replică excelentă a blăjencelor în setul de aur. Mâine trupa lui Branko Gajic va juca împotriva Medicinei Târgu Mureş de la ora 12.30.

În primul meci al zilei a 2-a din Cupa Blajului, CSM Bucureşti a spulberat Medicina Târgu Mureş, scor 3-1. Volei Alba Blaj încurajată din nou de peste 600 de oameni prezenţi în tribunele Sălii „Timotei Cipariu” a reuşit o prestaţie de excepţie şi a câştigat un test important împotriva echipei Ştiinţa Bacău, formaţia pe care a învins-o şi anul trecut în debutul sezonului competiţional. Blajul a condus 2-0 la seturi, însă a căzut din nou inexplicabil şi a revenit in extremis în ultimul ceas, câştigând în setul de aur partida. Voleibalistele din Mica Romă s-au impus cu 3-2 (25-19, 25-14, 20-25, 19-25, 15-9), reuşind astfel să câştige Cupa Blajului. Pentru echipa antrenată de sârbul Branko Gajic este cel de al doilea trofeu câştigat în perioada de pregătire, după ce săptămâna trecută Salaoru şi compania s-au impus la Cupa Universităţii de la Cluj.

Foto: Dragoş BASARABA

[nggallery id=2350]

Branko Gajic a aliniat următoarea formulă: Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Katja Medved (libero), Natasha Matseichyk, Martina Utla, Ioana Nemţanu, Naoko Hashimoto. Au mai intrat: Adriana Dudnic, Jacqueline Souza, Adina Stanciu, Ramona Rus, Ioana Vodă.

Program turneul “Cupa Blajului”

Duminică, 21 septembrie, ora 10.00: CSM București – Știința Bacău; ora 12.30, Volei Alba Blaj – Medicina Tg. Mureș.

[nggallery id=2345]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea