Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj a câștigat Cupa Blajului, a 4-a ediție,fără a pierde vreun set

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat a 4-a ediție a Cupei Blajului, la volei feminin, turneu de pregătire ce s-a desfășurat în acest weekend, în Sala „Timotei Cipariu”, competiție ce a avut trei echipe la start

Volei Alba Blaj a învins UVT Agroland Timișoara în ultimul meci al „Cupei Blajului” 2018 și a cîștigat și ediția din acest an a tuneului pe care l-a organizat. În partida de duminică dimineață, vicecampioana Europei s-a impus cu 4-0 (26-24, 25-17, 25-22,25-8), emoții fiind în primul set, adjudecat de la 23-24.

Pentru meciul de astăzi, Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă: Aleksandra Cirovic* – Ioana Baciu, Nađa Ninković (cpt.), Sonja Newcombe, Katerina Zhidkova, Sara Hutinski – Suzana Ćebić (libero 1). Au mai jucat: Ana Lazarević și Ramona Rus. Pe bancă: Marina Vujović (libero 2). Cu probleme medicale, Lucie Smutná și Nneka Onyejekwe nu au evoluat în această partidă.  Pentru echipa din Blaj, pe postul de coordonator a evoluat Aleksandra Cirovic (21 ani), ultima dată la Vizura Belgrad, jucătoare aflată în teste la vicecampioana Europei.

În meciul de ieri, CSM Lugoj a învins UVT Agroland Timisoara cu 3-1 (26-24, 25-21,17-25, 25-9), în cel de-al doilea meci de la „Cupa Blajului”. CSM Lugoj, care în prima partidă a pierdut, scor 0-4, în fața vicecampioanei Europei, Volei Alba Blaj, încheie cu o victorie și o înfrângere turneul organizat de echipa noastră.

Din păcate, deoarece Știința Bacău a declinat în ultimul moment participarea, după ce a confirmat inițial, organizatorii au fost puși în dificultate, cautând o echipă care să înlocuiască în ultimul moment formația lui Grapă. Cel mai important patrulater amical este cel din Polonia, din perioada 12-14 octombrie, unde CSM Volei Alba Blaj va întâlni adversari puternici: Eczacibaşi Istanbul, Dresdner SC și KS DevelopRes Rzeszów – fosta adversară din ediția trecută a Ligii Campionilor. Pentru voleibalistele pregătite de Darko Zakoč turneul de la Rzeszów va reprezenta o repetiție importantă înaintea jocurilor din preliminariile Ligii Campionilor.

Iată și programul meciurilor turneului de la Rzeszów (ora trecută în paranteză fiind ora României): *vineri, 12 octombrie: CSM Volei Alba Blaj – Eczacibaşi Istanbul (ora 18.00); Developres SkyRes Rzeszów – Dresdner SC (ora 20.00); *sâmbătă, 13 octombrie: Dresdner SC – Eczacibaşi Istanbul (ora 18.00); Developres SkyRes Rzeszów – CSM Volei Alba Blaj (ora 20.00); *duminică, 14 octombrie: CSM Volei Alba Blaj – Dresdner SC (ora 14.00); Developres SkyRes Rzeszów – Eczacibaşi Istanbul (ora 16.00)

Foto, text: Nicu GOGA, Radio Blaj

[nggallery id=6246]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea