Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Vinerean Maria și Micu Sebi: Miss și Mister Boboc la balul organizat de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Vinerean Maria și Micu Sebi: Miss și Mister Boboc la balul organizat de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, Cugir

Balul Bobocilor, organizat de Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, din Cugir și-a ales noii Miss și Mister Boboc 2022.

Fiind al doilea bal organizat după pandemie de către Consiliul școlar al elevilor Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, acesta s-a bucurat de un foarte mare succes, având peste 350 de spectatori.

Juriul balului a fost format din Primarul orașului Cugir, Adrian Teban, Directorul Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean, Directorul C S ,,Metalurgistul” Cugir, Muresan Călin, Beju Daria – președinta Consiliului Școlar al elevilor Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, Muntean Antonio, președintele Consiliului Școlar al elevilor Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir, Roșu Diana și Călugăr Monica din partea cadrelor didactice Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” .

Tema balului de acest an a fost ,,Golden Edition”. După cum îi spune și titlul a fost colecția de aur a anilor 50, 60, 70, 80, 90 și 2000, fiecare dintre cele 6 echipe reprezentând câte o decadă. Ținutele bobocilor au fost inspirate din tema balului astfel încât să poate fi jurizați și departajați pe parcursul celorlalte probe.

În număr de șase perechi, bobocii au susținut diferite probe pe parcursul cărora și-au etalat cunoștințele de cultura generală dar și talentele, pentru a putea fi notați, ca într-un final doi boboci să primească titlul de Miss și Mister Boboc. Ca urmare a voturilor juriului, noii deținători ai acestui titlu sunt tinerii elevi: Vinerean Maria și Sebi Micu.

Titlul de Miss și Mister Popularitate le-a revenit participanților Grecu Iulian și Vasiu Ghiorghia, fiind cei mai votați pe pagina Consiliului Școlar al Elevilor.

În premieră pentru prezentarea balului bobocilor cei trei prezentatori au făcut senzație și au încurajat atât bobocii cât și publicul, cu prezența lor inedită pe scena Centrului Cultural. ,,Membrii staff-ului nu au uitat să mulțumească în primul rând sponsorilor fără de care balul nu ar fi putut să se desfășoare. Totodată elevii organizatori mulțumesc cadrelor didactice , conducerii liceului , Ansamblului Câmpul Pâinii , ProDance 2007, Grupul de dans coordonat de Daria Cibian , elevilor reprezentanți ai Liceului de arte ,,Regina Maria” și nu in ultimul rând publicului numeros”, a ținut să transmită elevul Mircea Dulgheru – unul dintre organizatorii evenimentului susținut vinerea trecută.
Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea