Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Vasile Șeicaru și publicul din Alba Iulia au cântat împreună la Festivalul de Folk „Ziua de Mâine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Contagiune emoțională! Acestea sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine atmosfera de sâmbătă seară din sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în cadrul celei de a doua zi a celui mai puternic festivalul de folk din țară – „Ziua de Mâine”.

 Festivalul de folk Ziua de MAine Alba Iulia 2015 (10)

 

După interpretătile concurenților care se luptă pentru marele trofeu al festivalului, au urmat ca de obicei recitalurile vedetelor.

A început Silvan Stâncel iar apoi Dan Vană.

La Florin Săsărman & Alexandru Filip, publicul a vibrat de emoție.

Cristian Buică l-a ținut în continuare încălzit, până când pe scenă au urcat cei de la Poesis, care au ridicat emoția din sală la un nivel superior.

În finalul recitalului a urcat pe scenă legenda folkului românesc Vasile Șeicaru, moment în care emoția a ajuns la cote maxime. Șeicaru s-a declarat tulburat de fericire, publicul s-a ridicat de trei ori în picioare și a cerut, tot de trei ori, bis.

https://youtu.be/wcpkU0xi4qY

 

Se poate spune că publicul din Alba Iulia este un puț cu apă vie pentru folkul românesc. Aici, artistul vine, iar publicul, care este întradevăr unul special, îl încarcă cu energia sa, pe care o primește înapoi multiplicată de la interpret. Iar asta se întâmplă de 11 ani neîntrerupt.

 

Publicul acesta este motivul pentru care festivalul Ziua de Mâine există încă, fără să îl poată pune nimeni cu adevărat sub semnul întrebării. Sute de oameni își cumpără bilete, care costă 20 de lei pentru o seară și merg să cânte împreună cu legendele folkului românesc.

 

Ziua de duminică, 22 noiembrie, va fi la fel de plină în evenimente, iar seara este dedicată celor mai buni tineri interpreţi care vor evolua, începând cu ora 18,00, în Gala Laureaţilor, iar de la ora 19,00 vor susţine recitaluri Daniel Avram & Şcoala de folk, Vali Şerban & Ziua de Mâine, Adrian Sărmăşan, Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends.

BP

[nggallery id=1303]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea