Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO/ UPDATE: Incendiu la o casă de locuit în Pianu de Sus. Pompierii chemați să intervină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din Sebeș au fost solicitați să intervină, joi, în jurul orei 11.00 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la casă de locuit din localitatea Pianu de Sus.

„Garda de intervenție Sebeș intervine cu 2 autospeciale pentru stingerea unui incendiu în interiorul unei case de locuit în localitatea Pianu de Sus”, a transmis ISU Alba.

https://youtu.be/hqUihXPzBvo

UPDATE: Potrivit unui localnic, a treia mașină de pompieri a rămas împotmolită iar hidrantul nu avea presiune. ”Când am ajuns acolo, cei de la primărie erau prezenți cu cele necesare pentru stingerea incendiului. Pompierii au ajuns în scurt timp și au limitat pagubele și extinderea incendiului. Pentru a suplini lipsa apei pompierii au utilizat o motopompă și împreună, au racordat o serie de furtune pentru a alimenta prima mașină care a rămas fără apă. Au folosit si furtunele reprezentantilor primariei”, a spus cetățeanul.

”Au ars bunuri materiale (casnice) pe o suprafață de 40 mp din interiorull locuinței. Valoarea pagubelor este de aproximativ 25.000 de lei. Nu au fost victime iar din cercetări s-a stabilit că incendiul a fost provocat de un televizor cu defecțiuni, lăsat în priză”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

[nggallery id=5023]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea