Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Un bucătar din Alba, pe scena Stand Up Revolution, de la Antena 1. Ce impresie au făcut bancurile și scheciurile sale vânătorești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horvat Daniel Călin, cunoscutul bucătar albaiulian, a participat la emisiunea Stand Up Revolution de la Antena 1, în episodul transmis vineri, 7 octombrie 2022.

Bucătarul are 51 ani și este din Alba Iulia. Acesta este vânător și bucătar specializat pe preparate vânătorești/ pescărești, de aproximativ 15 ani de zile. Călin Horvat a intrat încrezător în platoul emisiunii. Acesta le-a spus juraților cu ce se ocupă, moment în care Dan Badea a făcut dezvăluiri neașteptate. Glumele concurentului au stârnit reacții neașteptate la masa juriului.

YouTube video

Acesta povestește că a cochetat cu bucătăria încă de mic copil, bunica dânsului fiind socăciță, în satul Stremț: ”De la ea și de la soția, mea, ulterior, am învățat multe, în bucătărie”, spune domnul Călin.

În anul 2019, acesta a participat la Concursul Culinar MasterChef România, unde a reușit să se califice în faza cu jurați, câștigând șorțul MasterChef: ”Pentru mine, acest concurs a însemnat cea mai tare experiență în materie culinară, deschizându-mi noi orizonturi, în acest domeniu”, declară bucătarul.

A mai participat la numeroase concursuri de gătit, interne și internaționale, clasându-se de fiecare dată, pe podium. A gătit în bucătării de top din străinătate, alături de bucătari celebrii, de la care s-a străduit să învățe cât mai multe, din arta culinară.

La emisiunea Stand up Revolution de la Antena 1 s-a înscris cu mult drag și speranță și speră că va face o figură bună, cu bancurile și scheciurile sale vânătorești.

”Aici am întâlnit o echipă de oameni minunați și le mulțumesc pentru tot. Am avut ocazia să concurez alături de vedete consacrate, din țară și străinătate, ceea ce m-a bucurat nespus. Am cunoscut oameni minunați și am legat prietenii trainice! Mulțumesc tuturor!”, povestește domnul Călin după experiența de la Antena 1.

Premiera noului sezon „Stand-Up Revolution” a avut loc vineri, 30 septembrie, de la 21:30, la Antena 1 și este prezentat de Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea