Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Turist din Timișoara, SALVAT pe traseul Oașa-Iezărul Șureanu de Salvamont. A căzut și și-a accidentat umărul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul Public Judetian Salvamont Salvaspeo Alba a intervenit în zona munților Sureanu pentru acordarea primului ajutor și extragerea unei persoane de sex masculin cu vârsta de 35 de ani din Timișoara.

Potrivit primelor informații, bărbatul a căzut și s-a accidentat la umăr pe traseul de vară cruce roșie Oasa-Iezarul Sureanu.

Persona acidentată nu avea echipanent corespunzător pentru turele de iarnă. Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba informează turiștii să nu se mai aventureze pe traseele montane de la o altitudine mai mare de 1200 m .

YouTube video

Având in vedere că riscul de avalanșă e foarte ridicat în această perioadă. Persoana accidentată a fost predată unui echipaj SMURD.

La acțiunea de salvare au participat 3 salvatori Montani si un jandarm montan din cadrul Postului de Jandarmii Montani Sugag.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea