Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Truck Tuning Art 2023 la Alba Iulia: Cine a câștigat premiul de POPULARITATE și best truck of the show

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Truck Tuning Art 2023 la Alba Iulia: Cine a câștigat premiul de POPULARITATE și best truck of the show

Ultima zi de Truck Tuning Art 2023 a adus o atmosferă plină de entuziasm și emoții la Alba Iulia, în șanțurile cetății. Cei pasionați de camioane și tuning s-au adunat pentru a admira lucrările spectaculoase ale echipajelor înscrise la competiție și pentru a afla câștigătorii în cadrul ceremoniei de premiere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul de la ora 15:00 a fost momentul culminant al zilei, când toate camioanele înscrise la T.T.A. 2023 au fost aduse în centrul atenției, prezentate cu mândrie de către echipajele lor. Comitetul specializat în arta truck tuning-ului a avut o misiune dificilă de a juriza și evalua fiecare vehicul în funcție de criteriile stabilite pentru diferitele categorii de concurs.

YouTube video

Efortul și pasiunea investite în fiecare vehicul au fost elogiate de către publicul entuziast prezent, care a aplaudat cu entuziasm echipajele și camioanele lor.

Apogeul acestui festival a fost înmânarea premiului de popularitate, intitulat „Premiu de popularitate”, oferit de către Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa. Acest premiu special a fost acordat camionului care a captat cel mai bine admirația și interesul publicului prezent la eveniment.

Ultima zi de Truck Tuning Art 2023 s-a încheiat cu un succes răsunător, oferind o platformă pentru pasionații de camioane și tuning să-și exprime talentul și creativitatea în fața unui public entuziast. Evenimentul a demonstrat că truck tuning-ul este o adevărată artă, iar echipajele și camioanele participante au reușit să impresioneze și să inspire cu creațiile lor spectaculoase.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea