Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Truck Tuning Art 2022 a ajuns în Cetatea Alba Carolina. Pasionații de camioane personalizate, așteptați la show

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| Truck Tuning Art 2022 a ajuns în Cetatea Alba Carolina. Pasionații de camioane personalizate, așteptați la show

În Cetatea Alba Carolina a început festivalul Truck Tuning Art 2022, adunare care a reunește pasionați din toate colțurile țării dar și din străinătate.

Evenimentul a luat naștere din dorința de a reuni mai mulți pasionați de truck-tuning, fenomen care a început să se dezvolte și la noi în țară destul de mult în ultimii ani. Confirmarea a venit odată cu prima ediție a show-ului, care a avut loc în 2019, acesta fiind un real succes.

YouTube video

Evenimentul a debutat cu un tur de onoare al cetății realizat cu toate camioanele participante, în dată de 05.08.2022, ora 19:00, pe traseul Ambient -Ampoi 1 – Centru -Gara – Casă de Cultură – Calea Moților- Stradă Gemina, urmând că acestea să își facă intrarea triumfală cu mii de cai putere în șanțurile spre deliciul publicului care va asista.

Pe parcursul zilei de sâmbătă 06.08.2022, se vor desfășura mai multe evenimente notabile din care amintim: prezentarea și jurizarea camioanelor participante la secțiunile de concurs, spectacole și interacțiune cu publicul, care pe tot parcursul zilei va participa la acordarea prin vot a titlului onorific „ Cel mai tare din cetate„.

Categoriile de concurs vor fi: Best Truck of the Show, Best interior, Best paint, Best sound, Best exhaust, Best holland style.

O dată cu lăsarea serii, toate camioanele participante vor face un show de lumini și umbre cu tot ceea ce au ele în dotare. Evenimentul va continuă cu concerte susținute de către Luminița Pușcaș și alte formații precum și de unele momente surpriză.

Duminică, 07.08.2022, va continuă cu premierea participanților la categoriile de concurs precum și acordarea titlului onorific “Cel mai tare din cetate” de către primarul municipiului Albă Iulia, domnul Gabriel Pleșa.
Festivalul se va încheia la ora 16:00 cu un nou tur al camioanelor participante pe traseul OMV – Ampoi 3 – Ampoi 1 – Șoseaua de Centură.

PROGRAM

Vineri – 5.08

Ora 19 – TURUL CETATII – camioanele vor face un tur al orasului pe urmatorul traseu – Soseaua de Centura – Ambient – Ampoi 1 – Centru – Casa de Cultura – intrare in cetate pe strada Gemina.
Ora 20 – pozitionarea camioanelor
Ora 21 – concert Air Horn

Sambata – 6.08

Ora 10 – deschiderea festivalului
Ora 11 – prezentarea categoriilor de concurs si a premiilor
Ora 12 – prezentarea camioanelor participante pe fiecare categorie de concurs si jurizarea acestora
Ora 19 – piese inedite pe ritm de rock – Sergiu Onisor
Ora 20 – Luminita Puscas & band
Ora 23 – terminarea programului

Duminica – 7.08

Ora 10 – deschiderea festivalului
Ora 12 – festivitatea de premiere a participantilor la categoriile de concurs
Ora 14 – premiul CEL MAI TARE DIN CETATE acordat celui mai votat camion de catre public si

PREMIEREA VIZITATORILOR CARE AU VOTAT camioanele :

Locul 1 – 150 lt COMBUSTIBIL
Locul 2 – 100 lt COMBUSTIBIL
Locul 3 – macheta la scara a unui camion
Ora 17 – camioanele vor pleca din Cetate in coloana pe traseul Str . Horea – OMV – Ampoi 3 – Soseaua de Centura .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea