Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Sute de copaci, PLANTAȚI de albaiulieni sâmbătă, în campania „Rădăcini în Alba Iulia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia, împreună cu voluntarii care s-au arătat interesați de viitorul verde al orașului nostru, au plantat astăzi, 20 martie, noi arbori pe domeniul public.

Circa 150 de oameni au plantat astfel 500 de stejari roșii și 200 de frasini, așa cum au declarat reprezentanții Primăriei, în zona șanțurilor Cetății și în cartierul Recea.

„Rădăcini în Alba Iulia” este un proiect pe care administrația locală îl consideră absolut necesar și pe care plănuim să-l reluăm în fiecare primăvară a fiecărui an. Ne dorim ca Alba Iulia să se dezvolte nu doar prin construcții noi ci și prin menținerea și mai ales extinderea spațiilor verzi, absolut necesare unui oraș în plină dezvoltare, fiind singura modalitate de a contracara în mod eficient gradul ridicat de urbanizare, efectul pe care numărul ridicat de autovehicule și construcții îl au asupra vieții noastre cotidiene.

YouTube video

Nu e nevoie de studii și recomandări din partea specialiștilor pentru a știi că gradul de dezvoltare al spațiilor verzi este direct legat de calitatea vieții într-un oraș. Nu e nevoie de studii pentru a știi că aerul e mai respirabil într-un oraș care îmbină construcțiile edilitare cu spațiile verzi, ori că verile sunt mai suportabile într-un oraș plin de copaci decât între simple betoane.

[nggallery id=8125]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea