Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Super concerte cu Maxim și Vescan, la aniversarea a 9 ani de Alba Mall. Sute de persoane s-au distrat alături de artiști

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

9-ani-alba-mall-concerte25Sute de persoane au ales, sâmbătă seara, să spună „La mulţi ani!” celui mai mare centru comercial din Alba Iulia. Complexul Alba Mall a împlinit, în 2016, 9 ani de la deschidere, iar cu această ocazie conducerea a organizat, sâmbătă, 26 noiembrie, o petrecere specială dedicată clienților, din cadrul căreia nu au lipsit reducerile, dar nici distracția.

Cei care au călcat pragul mall-ului s-au putut bucura, începând cu ora 18.00, de o sesiune de shopping cu reduceri considerabile, iar de la ora 20.30, de două super concerte, susținute de artiști de top ai momentului, băieții de la Maxim și Vescan.

În ”Noaptea Albă a Reducerilor Aniversare”, organizată cu program prelungit, până la ora 23.00, magazinele au aplicat reduceri începând de la 8% și până la 50%. De exemplu, magazinele Catwalk, Mania Uomo și Waggon au scos la raft produse reduse cu 10%, Benvenutti a avut reduceri cuprinse între 10 și 20%, iar Adidas a redus prețurile cu 30%. De asemenea, magazinul de îmbrăcăminte Bossini a avut promoție 1+1 gratis, Diverta reducere de 15%, iar Sense și-a așteptat clienții cu cele mai mari reduceri, de până la 50%.

9-ani-alba-mall-concerte29Cireașa de pe tort a fost, însă, concertul susținut de Vescan și Maxim, care au întreținut atmosfera cu un super show, mai bine de două ore.

Alba Mall, cel mai mare centru comercial din județ, și-a deschis pentru prima dată porțile în 2007. Gândit din start ca o constructie atipică față de centrele comerciale clasice, Alba Mall a fost creat ca un “oraș în oraș” cu mini-străzi interioare, zone de promenadă sau piețe în miniatură.

Reprezentanții complexului comercial spun că fiecare zi din acești primi 9 ani a însemnat o nouă provocare și, de cele mai multe ori, o 9 reușită, regăsită, în final, în satisfacția fiecărui fan al shoppingului în Aba.

“Indiferent de ce intră un client în Alba Mall, fie că vine la cinema, la masă cu prietenii sau la o sesiune prelungită de shopping cu prietenele, încercăm să-i oferim o experiență completă, Să îi creăm toate condițiile pentru a se simți confortabil, pentru a petrece timp de calitate. E reperul principal care ne impulsionează și ne obligă la mai mult, mereu. Nu a atins încă un superlativ în dezvoltare, dar este singurul centru comercial destinat albaiulienilor, de care toți avem nevoie și care este o investiție autohtonă. Dorim să alăturăm standardelor și tendințelor curente o viziune care să echilibreze așteptările, atât la nivel de facility prin crearea de noi puncte de interes care să crească gradul de confort al clienților cât și în zona de food sau în zona magazinelor. Suntem în discuții cu retaileri împreună cu care să reconfigurăm zona de fashion prin noi branduri naționale și internaționale. În Decembrie anul acesta Orsay își va deschide porțile pentru clienții din Alba Iulia iar anul 10 avem speranța ca va constitui o surpriză plăcută pentru clienții noștri, prin noile branduri pe care le vor regăsi aici”, spune Voicu Vușcan, administratorul mall-ului albaiulian.

[nggallery id=3052]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea