// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

FOTO/ VIDEO: Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Mii de oameni au admirat show-ul pirotehnic din Piața Cetății

Evenimentele dedicate Zilei Naționale, de la Alba Iulia, s-au încheiat cu un grandios spectacol de artificii, cu un concept unic, oferind publicului imagini cu adevărat splendide și cu un omagiu sunetului românesc, cu un recital de nai și orgă.

Întregul show pirotehnic a fost acompaniat de o coloană sonoră plină de emoție. Nu a lipsit din cadrul spectacolului avalanșa de artificii în culorile steagului românesc – roșu, galben și albastru, cerul de deasupra Cetății fiind inundat de efecte pirotehnice spectaculoase, menite să marcheze așa cum se cuvine acest moment sublim din istoria țării și a Cetății – 100 de ani de la Marea Unire.

Ultima zi a Serbărilor Centenarului de la Alba Iulia cuprinde un spectacol pentru copii, reconstituirea momentului de intrare a Armatei Române la Alba Iulia și se va încheia cu concerte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419