Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Mii de oameni au admirat show-ul pirotehnic din Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Evenimentele dedicate Zilei Naționale, de la Alba Iulia, s-au încheiat cu un grandios spectacol de artificii, cu un concept unic, oferind publicului imagini cu adevărat splendide și cu un omagiu sunetului românesc, cu un recital de nai și orgă.

Întregul show pirotehnic a fost acompaniat de o coloană sonoră plină de emoție. Nu a lipsit din cadrul spectacolului avalanșa de artificii în culorile steagului românesc – roșu, galben și albastru, cerul de deasupra Cetății fiind inundat de efecte pirotehnice spectaculoase, menite să marcheze așa cum se cuvine acest moment sublim din istoria țării și a Cetății – 100 de ani de la Marea Unire.

YouTube video

Ultima zi a Serbărilor Centenarului de la Alba Iulia cuprinde un spectacol pentru copii, reconstituirea momentului de intrare a Armatei Române la Alba Iulia și se va încheia cu concerte.

[nggallery id=6516]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea