FOTO-VIDEO: ”Simfonia Toamnei”, un spectacol plin de culoare, cântece și zâmbet, la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În perioada 20 – 23 noiembrie 2017, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia s-a derulat proiectul de activitate extracurriculară ”Simfonia toamnei”, coordonat de prof. în învățământul primar Jimborean Lucia și doamna bibliotecar Grozav Monica, în parteneriat cu Inspectoratul Județean Alba, Casa Corpului Didactic Alba, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba Iulia, Asociația ASTRA și ASTRA – tineret și Cercul literar-artistic ”Aripi de vis”, al Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Alba Iulia.

Proiectul s-a născut din necesitatea imperioasă de a schimba modul de receptare și apreciere a frumosului existent în natură și în artă, astfel încât elevii să devină ei înșiși creatori și consumatori de frumos. Astfel, elevi din ciclul primar și gimnazial și-au pus în practică talentul de a desena, a cânta sau a recita poezii, într-un spectacol plin de culoare, cântece și zâmbet. Rezultatele s-au materializat în încântarea de pe fețele celor prezenți, dar și în expoziții cu lucrări ale elevilor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Prezentul proiect s-a derulat în paralel cu proiectul ”Săptămâna fructelor și a legumelor donate”, având ca scop ajutorarea grupurilor defavorizate,la care elevii școlii au participat cu entuziasm, dovedind dorința de a ajuta și compasiune față de semeni.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419