Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO, VIDEO. Serviciu religios și depuneri de coroane în memoria eroilor Revoluției din decembrie 1989, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un serviciu religios a fost oficiat, joi, pentru comemorarea eroilor Revoluției din decembrie 1989, la Alba Iulia. De asemenea, au fost depuse coroane și jerbe de flori la Troița din Piața Ion I. C. Brătianu, evenimentul fiind organizat de Prefectura Alba.

La evenimentele dedicate Revoluției Române participă reprezentanți ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba, Consiliului Judeţean Alba, Primăriei Municipiului Alba Iulia, Unităților militare (M.Ap.N., M.A.I.) din Garnizoana Alba Iulia, Direcției Județene de Informații Alba, Oficiului Județean de Telecomunicații Speciale Alba, Arhiepiscopiei Ortodoxe Române, Asociației Revoluționarilor Decembrie 1989, Asociației Luptătorilor din Decembrie 1989 Alba Iulia, Asociației 21 Decembrie 1989 Cugir, Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere, serviciilor și instituțiilor publice din județul Alba, partidelor politice.

Ceremoniale în memoria revoluționarilor vor fi organizate și la Monumentul Revoluției, de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

YouTube video

[nggallery id=5043]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea