// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO, VIDEO: Șase echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Alba se întrec pe Stadionul Cetate în probe specifice pompierilor

Marți, de la ora 8.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba organizează pe Stadionul Cetate din Municipiul Alba Iulia, faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Alba.

Concurenţii au de susținut trei probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4 X 100 m şi dispozitivul de intervenţie.

Aceste concursuri au ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

La concurs, vor participa șase echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţiile: Abrud, Teiuş, Cugir, Stremţ, Şpring și Sebeș.

Eforturile depuse de concurenţi vor fi  răsplătite cu premii ce vor consta în cupe şi diplome.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419