Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| ”Sărbatori de iarnă la Cricău”: Cel mai fascinant târg de Crăciun din mediul rural al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Sărbatori de iarnă la Cricău”, ediția a doua, a debutat în 15 decembrie. Localnicii și nu numai au intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă la cel mai fascinant târg de Crăciun din mediul rural al județului Alba.

Pentru cei care vor să se bucure de un Crăciun tradițional în Alba, Moș Crăciun îi duce cu autobuzul la Cricău. Prin achiziționarea unui bilet de la ”bătrânelul” cu barbă albă veți fi automat înscris la tombola cadourilor.

YouTube video

Autobuzul lui Moș Crăciun pleacă din Alba Iulia la ora 16:00, stații Gară, Centru, Ampoi, Kaufland, Micești, Șard, Ighiu, Bucerdea Vinoasă, Craiva și Cricău. Retur la ora 21:30.

La cel mai fascinant târg vă puteți bucura de momente artistice tradiționale și actuale, cete de colindători, ateliere pentru copii, expoziții culturale, expozanți homemade și handmade, precum multe și multe surprize.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea