Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| S-a deschis sezonul Mocăniței Apusenilor: Călătoriile turistice vor fi organizate în fiecare weekend

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a deschis sezonul Mocăniței Apusenilor: Călătoriile turistice vor fi organizate în fiecare weekend

Sâmbătă, 19 iunie, în ajunul Rusaliilor, a avut loc deschiderea oficială a sezonului Mocăniței Apusenilor, care va circula pe traseul Câmpeni-Abrud și retur.

YouTube video

De asemenea, în gara din Câmpeni va avea loc o expoziţie feroviară. Pasionaţii de cale ferată îngustă vor putea admira nu mai puţin de 10 vehicole feroviare, iar cu unele dintre ele se vor face plimbări pe liniile gării.

Ca o noutate, începând cu acest an, plecările mocăniţei sunt din Câmpeni, pentru a fi mai accesibile pentru turiştii care vin din Arieşeni.

„Aș vrea să îi mulțumesc domnului Georg Hocevar cu sprijinul căruia, acest simbol al Apusenilor – Mocănița a renăscut! Împreună cu colegii primari din Abrud și Roșia Montană și cu susținerea Consiliul Județean Alba ne vom implica și vom dezvolta această atracție turistică. Turiștii dar și locuitorii din Câmpeni și zonele învecinate sunt așteptați să se bucure de plimbările cu trenulețul de epocă”, a scris primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca, pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea