FOTO/VIDEO: S-a deschis sezonul de bronzat la Alba Iulia în vara lui 2018. Plajă pe sensul giratoriu, noua modă la Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Să faci plajă în anul 2018 e un lucru cât se poate de simplu. Dovada vine de la o tânără surprinsă sâmbătă după-masa, în Cetate, mai exact în sensul giratoriu de la piață.

ELIT

Femeia din imagine fie nu a avut bani de intrare la o piscină din oraș, fie a vrut să impresioneze trecătorii cu cel mai inedit mod de a se bronza în vara anului 2018. Ea a căutat o poziţie cât mai confortabilă pe zidul sensului giratoriu, s-a așezat pe prosopul adus cu ea şi a ajuns să pozeze din toate pozițiile, spre amuzamentul celor din jur.

Mihail David - 2020

Imaginile care îi documentează eforturile depuse pentru a obţine bronzul perfect au fost postate ulterior pe reţeaua de socializare Facebook.

La sosirea unui echipaj de poliție, tânăra a luat-o la sănătoasa, cu tot arsenalul de obiecte de plajă pe care îl avea cu ea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Vasilica 30 aprilie 2018 at 20:41

Pai giratoriul ala a fost mai scump decat o piscina! ?

nedumeritul 30 aprilie 2018 at 22:01

…sa lasam caterinca cu banaii. Ce , Dumneavoastra aveti bani?. Bnaii sunt niste numere. Pacat , mare pacat ca nu avem puterea , sau controlul asupra mintii noastre de a nu quantifica, a evalua ce si cum, ce castigam si ce pierdem , doar puterea detasararii de iluzie. Asa ma simt in ordine, asa traiesc clipe de sublim. Incalc regula, si primesc oprobiul public, a!, nu sunt ca si voi cei multi,… mereu judecam dupa asteptarile noastre,…

RCG 30 aprilie 2018 at 22:37

Aștept cu nerăbdare prima top-les sau dece nu nudistă…. Atunci să vezi atracție! Felicitări pentru foto-video și reportaj, sunteti mari!

Zoro 30 aprilie 2018 at 23:18

Este un test din Balena Albastră. Atenție la ce va face!! Atenție autorități…. Tinerii sunt foarte vulnerabili!!

CIUFU 1 mai 2018 at 8:36

BRAVO EI, PACAT CA NU E SUPRAFATA SENSULUI GIRATORIU MAI MARE SA AIBA LOC MAI MULTE PERSOANE A SEXULUI FRUMOS,DE CE NU SI TOPLES?
PARCA NU VA PLACUT PEISAJUL.
FELICITARI!

mike 1 mai 2018 at 19:01

Dupa cite stiu au umlat cai si mai ales porci pe bulevardele din Alba acum si scroafe — Si va mai mirati de accidente ?? asta atrage atentia soferilor si moartea e doar la un pas — Politia — guvernantii — ce faceti –plaja in birouri pe banii contribuabilor ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...