Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Protest al locuitorilor din Alba Iulia. Au ieșit în stradă, fiind nemulțumiți de noile restricții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 28 martie 2021, zeci de locuitori ai orașului Alba Iulia au ieși să protesteze, fiind nemulțumiți de noile restricții impuse de autorități.

Totul a început după ce Sendy Țălnar, cea care administrează un club de fitness din oraș, s-a arătat nemulțumită de noile restricții. Aceasta a postat un mesaj pe pagina personală de facebook, prin care i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă, pentru a-și proteja drepturile.

”AȘA NU SE MAI POATE ! NOI IEȘIM ÎN STRADĂ * Astăzi, la 17.00 în față la Prefectură ! VII ȘI TU ??? Dacă sunteți hotărâți să încercați să mai schimbați ceva, să îi oprim pe cei care iși bat joc de noi, haideți dragi albaiulieni să ne unim și noi și să ieșim în stradă pentru a ne recupera drepturile, libertățile și demnitatea ! Aștept să pornim contraatacul și să oprim acest Tsunami care are ca scop exterminarea noastră, a celor mulți !”- acesta a fost mesajul postat de Sendy.

Se pare că mai mulți oameni au ținut seamă de sfatul ei, motiv pentru care s-au mobilizat pentru a-și susține punctul de vedere, și pentru a le cere autorităților să renunțe la anumite măsuri adoptate în vederea opririi răspândirii virusului Covid-19.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea