FOTO, VIDEO. Produs de Cluj, ”cel mai fain târg din Ardeal”, a revenit la Alba Iulia cu cele mai bune produse locale tradiționale

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, a revenit la Alba Iulia, vineri, iar cumpărătorii sunt așteptați cu cele mai bune produse tradiționale din județul vecin.  

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Ne-am pregătit îndelung pentru reîntâlnirea cu Cetatea Marii Uniri, am cumpănit îndelung asupra a ceea şi cum trebuie să facem, să prezentăm, şi nutrim speranţa că ne vom ridica la importanţa ceasului aniversar. Aducem cu noi toate cele bune de la Cluj, o mică ofrandă în semn de cinstire a sărbătorii care se apropie”, au transmis organizatorii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Sunt preparate din carne realizate după reţete originale, lactate, zacuscă, dulceţuri şi sucuri naturale, vin, miere de albine, ulei presat la rece şi prăjituri de casă.

Nu lipsesc de pe standuri nici costumele populare tradiţionale din Transilvania, obiectele din lemn, bijuteriile lucrate de mână, lavanda, săpunurile naturale, ceramica şi articolele de piele.

”Vă vom prezenta şi un spectacol de magie, iar în cadrul târgului va funcţiona şi un modern parc de distracţii, cu dotări pentru toate vârstele şi gusturile. Atmosfera va fi întreţinută zilnic de artişti renumiţi şi de tinere talente care bat la porţile afirmării, formaţii de dansuri şi ceteraşi de la Cluj

Vrem să fim parte la momentul aniversar aşa cum ştim, şi aducem cu noi o parte din ceea ce înseamnă spiritualitatea locală, tradiţia şi cultura străbună. Vă invităm să ne fiţi alături, să descoperiţi un câmpei din sufletul Clujului, adus cu noi în oraşul care a fost de două ori martor al unirii tuturor românilor”, mai transmit organizatorii.

Produs de Cluj vă așteaptă între vineri, sâmbătă și duminică în zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia, cu toate cele bune de la Cluj.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

B. Marius 4 mai 2018 at 21:07

mancare expusa in praf si chimicale..si vanduta scump la prosti !

nedumeritul 5 mai 2018 at 23:32

…mare dilema. Clujul este de cateva ori bune mai mare decat Alba Iulia, la Alba sunt cei mai tari producatori de preparate din carne din Romania, iar clujenii vin sa vinda aici . Paradoxal, totul este posibil,…

Comentariile sunt oprite