Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Primul magazin Decathlon din județul Alba: Ultimele pregătiri înainte de marea deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul magazin Decathlon din județul Alba: Ultimele pregătiri înainte de marea deschidere

Lucrările la magazinul Decathlon din Alba Iulia, primul din acest lanț în județul nostru, se apropie rapid de final, în anticiparea deschiderii pentru noii săi clienți.

Astfel, primele manechine care vor fi folosite pentru expunerea hainelor, precum și primele prețuri pentru unele articole, au fost deja aduse și afișate în viitorul magazin.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro din interiorul viitorului magazin, acesta ar urma să își deschidă porțile în data de 20 noiembrie.

YouTube video

Primul magazin Decathlon din județ se va deschide la Alba Mall și reprezintă un pas înainte pentru pasionații de sport din județul Alba.

CITEȘTE ȘI: Primul magazin Decathlon din județul Alba: Când și-ar putea deschide porțile pentru primii clienți

Extinderea Alba Mall din municipiul Alba Iulia vine ca o gură de aer proaspăt pentru cetățeni, deoarece un spațiu mai mare poate susține mai multe magazine noi.

Un exemplu al unui nou magazin în Alba Mall este chiar Decathlon, care este amplasat pe locul fostului magazin Altex. Lucrările de amenajare a spațiului pentru noul magazin au început Dechathlon au fost demarate.

Cu o suprafață de peste 1000 de metri pătrați, noul magazin Decathlon va putea satisface nevoile cetățenilor din Alba Iulia în materie de articole sportive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea